Over Maarten

Even voorstellen!

Organiseren zit hem in het bloed, Maarten de Groot weet wat hem te doen staat om de mensen een leuke tijd te bezorgen. Wie is Maarten, zult u zich misschien afvragen?

Wel: Maarten de Groot uit het Brabantse dorp Zeeland is iemand die als geen ander weet wat mensen leuk vinden. Die kennis baseert hij op een meer dan 25 jaar lange carriere als bandparodist en de organisatie van succesvolle evenementen als Da’s Pas Lachen, waarvoor mensen jaarlijks van heinde en verre in het paasweekend naar Zeeland komen. Maarten weet dus hoe hij mensen moet vermaken. Gesterkt door zijn ervaringen heeft hij besloten om zich meer als organisator van evenementen en activiteiten te gaan profileren. Dat begon met het regelen van busreizen en toegangskaartjes voor ondermeer The Night of The Proms en concerten van Marco Borsato en groeit van daaruit nog steeds verder door. Zo gingen niet minder dan 250 mensen met Maarten de Groot Evenementen mee naar de concerten van Frans Bauer. En daar houdt het wat vrolijke Maarten betreft niet mee op. Organiseren zit hem immers in het bloed en dat bloed kruipt nu eenmaal waar het niet gaan kan.

Via deze website blijf je op de hoogte van alle evenementen die of door Maarten worden georganiseerd of waar Maarten de Groot Evenementen een – betaalbaar – arrangement voor aanbiedt. Maarten mag dan ooit zijn begonnen als een verlegen mannetje en nooit hebben gedacht dat hij zoveel mensen zou kunnen vermaken: er zijn inmiddels al heel wat mensen die weten wat kwaliteiten hij in huis heeft. Wilt u ook iets aparts op uw feest? Maarten regelt het allemaal!